simplicity-1024x576-1.jpg
Afbeelding1.jpg
dav.jpg
FOD Economie.jpg
Copy of be logo.PNG
NL

O N T W E R P

(niet definitieve en niet publieke pagina)

   SAMEN WERKEN AAN ADMINISTRATIEVE VEREENVOUDIGING 

Zelfstandigen, kmo's en vrije beroepers geven al sinds jaren aan dat administratieve lasten één van de belangrijkste hinderpalen vormen. Administratieve vereenvoudiging is dan ook een belangrijke beleidsdoelstelling waaraan de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO als federale adviesraad samen met de bij hem vertegenwoordigde ondernemersorganisaties actief meewerkt. In de praktijk merken ondernemers daar niet altijd veel van. Administratieve lasten zijn vaak zelfs toegenomen.

Vandaar dat we samen met jullie daar aan blijven verder werken. Zij die concreet met onnodige administratieve verplichtingen geconfronteerd worden, kunnen het beste die problemen aanduiden.  We nodigen u dan ook uit via het onderstaande formulier uw voorstellen over te maken. Op basis daarvan zullen we de overheden concrete vereenvoudigingen vragen. 

 

Meer informatie

Geef hier uw voorstel tot vereenvoudiging in

Via dit formulier kan u tot drie voorstellen indienen. Indien u meer voorstellen wil indienen kan u het formulier meermaals invullen of ons mailen. Na het verzenden, krijgt u een bevestigingsmail met daarin uw antwoorden. Indien u technische problemen zou ondervinden, kan u ons steeds contacteren.

 

Velden aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen. Andere velden zijn optioneel.

Document uploaden

Als u via een beveiligde VPN-verbinding werkt, dan zet u die best wel even af want anders kan dit een storing geven bij het verzenden van een formulier met toegevoegde documenten.

Document uploaden
Document uploaden
arrow&v

We hebben uw input goed ontvangen. U ontvangt ook een bevestigingsmail.